Batteriförordningen – Främjande av hållbara och cirkulära batterier för en säkrare framtid

Fredagen den 15 mars 2024 kl. 09.00 – 11.00 på Microsoft Teams

Vi välkomnar er till ett spännande seminarium om den nya batteriförordningen som trädde i kraft den 17 augusti 2023. Denna lagstiftning är en viktig milstolpe för att främja hållbarhet, cirkularitet och säkerhet inom batteribranschen.

Under detta utbildningstillfälle kommer vi bland annat utforska de centrala förändringarna och nyheterna som införts genom den nya förordningen, samt fördjupa oss i de batterikrav som ska efterlevas redan under 2024. Våra seminarieledare kommer även diskutera hur den nya lagstiftningen påverkar företagen i leveranskedjan för batterier, samt identifiera centrala utmaningar som kan uppstå i och med de nya reglerna.

Du är välkommen att lämna in förslag på ämnen eller frågor som du vill veta mer om, att ta upp i REP-gruppens utbildningar.Skicka förslag och frågor till: rep-fragor@teknikforetagen.se

Utbildningen genomförs i samarbete mellan Teknikföretagen, Teknikföretagens Branschgrupper, Mobility Sweden och Ramberg advokater.

Varmt välkommen den 15 mars kl. 09.00 – 11.00!
Din anmälan gör du senast den 8 mars!

Avgift 625 SEK (inkl. moms). Du betalar snabbt och enkelt med kort. Lösningen är vald för att kunna erbjuda dessa viktiga utbildningar till ett riktigt förmånligt pris. Anmälan är bindande och avgiften är inte återbetalningsbar, men det går bra att ändra deltagare vid förhinder.

Länk till mötet kommer att mailas till registrerade deltagare ett par dagar före utbildningen.
Har du en kollega som är intresserad av utbildningen får du gärna vidarebefordra denna inbjudan.
Vid frågor – maila till: REP-fragor@teknikforetagen.se