Regelefterlevnad i en komplex omvärld – Inbjudan till digitalt seminarium den 8 december 2023

Utblick mot EU:s nya regulatoriska tillvägagångssätt för cirkulära produktkretslopp

Fredagen den 8 december kl. 09.00 – 11.00 på Microsoft Teams

Vid detta utbildningstillfälle lyfter vi blicken och tittar på EU:s nya tillvägagångssätt att skapa cirkulära produktkretslopp genom produktkrav. Våra kursledare kommer att berätta om ett urval av nya regler och planerade lagförslag som demonstrerar övergången till hållbar kemikalie- och materialdesign, samt hur dessa krav kan påverka företagens arbete med grön omställning. Exempel på regler som berörs under seminariet är batteriförordningen, ESPR, PFAS, förpackningsförordningen, avskogningsförordningen, GPSR, REACH/CLP, SCIP, m.fl.

Du är välkommen att lämna in förslag på ämnen eller frågor som du vill veta mer om, att ta upp i REP-gruppens utbildningar.

Skicka förslag och frågor till: rep-fragor@teknikforetagen.se

Utbildningen genomförs i samarbete mellan TeknikföretagenTeknikföretagens BranschgrupperMobility Sweden och Ramberg advokater.

Varmt välkommen den 8 december kl. 09.00 – 11.00!

Din anmälan gör du senast den 1 december!

Avgift 625 SEK (inkl. moms). Du betalar snabbt och enkelt med kort. Lösningen är vald för att kunna erbjuda dessa viktiga utbildningar till ett riktigt förmånligt pris. Anmälan är bindande och avgiften är inte återbetalningsbar, men det går bra att ändra deltagare vid förhinder.

Länk till mötet kommer att mailas till registrerade deltagare ett par dagar före utbildningen.

Har du en kollega som är intresserad av utbildningen får du gärna vidarebefordra denna inbjudan.

Vid frågor – maila till: REP-fragor@teknikforetagen.se