CECE Congress 2020 livestreamed from Stockholm It is time for #BUILDINGTRUST and ENABLING INNOVATION

It is time to see opportunities and focus on recovery. It is time to look forward and see where innovation sets the path for growth. It is time to take leadership in sustainable construction technology and in digitalisation to guarantee full power in achieving Europe’s Green Deal goals. We must keep building trust and enable innovation.” With these words CECE President Niklas Nillroth opened the CECE Congress 2020.

This year’s CECE Congress was short. No personal meetings, no get-together, no small talk, or leisure. Nevertheless, an amazing number of 650 participants from around the world joined the livestreamed conference on 8th October to profit from experts’ views on the post-COVID economic recovery and the opportunities offered by sustainability and digitalisation. During the event a newly produced CECE documentary on sustainable construction was premiered. Moreover, the event looked at the current regulatory challenges and presented the economic update on the construction equipment markets.

Niklas Nillroth CECE President

Read the entire pressrelease here.

.


Nyheter


Inspirerande höstmöte

SACE fokuserar på medlemsvärvning och kommunikation om förändringar inom digitalisering, elektrifiering och AI. Trucktillverkare inom MHG fokuserar idag på att 

Välbesökt vårmöte 2023!

SACE:s vårmöte ägde rum hos Ljungby Maskin AB i Ljungby med Zia Lyckvall och Rune Andersson som värd för mötet!

Ny guideline för säkerhet kring litiumjonbatterier

Genom ett samarbete mellan MHG, SACE och Brandskyddsföreningen under 2022 har en guideline tagits fram gällande säker användning av arbetsmaskiner

SACEs höstmöte tillsammans med Materialhanteringsgruppen

Det arrangerades en workshop med fokus på trender, kompetensförsörjning och behov. Dagarna samlade ett 30-tal deltagare och avslutades med ett