CECE Congress 2020 livestreamed from Stockholm It is time for #BUILDINGTRUST and ENABLING INNOVATION

It is time to see opportunities and focus on recovery. It is time to look forward and see where innovation sets the path for growth. It is time to take leadership in sustainable construction technology and in digitalisation to guarantee full power in achieving Europe’s Green Deal goals. We must keep building trust and enable innovation.” With these words CECE President Niklas Nillroth opened the CECE Congress 2020.

This year’s CECE Congress was short. No personal meetings, no get-together, no small talk, or leisure. Nevertheless, an amazing number of 650 participants from around the world joined the livestreamed conference on 8th October to profit from experts’ views on the post-COVID economic recovery and the opportunities offered by sustainability and digitalisation. During the event a newly produced CECE documentary on sustainable construction was premiered. Moreover, the event looked at the current regulatory challenges and presented the economic update on the construction equipment markets.

Niklas Nillroth CECE President

Read the entire pressrelease here.

.


Nyheter


SACEs höstmöte tillsammans med Materialhanteringsgruppen

Det arrangerades en workshop med fokus på trender, kompetensförsörjning och behov. Dagarna samlade ett 30-tal deltagare och avslutades med ett

Utbildningstillfälle SCIP – Regelefterlevnad i produktkedjor 25 november 2022

Vid detta bredare utbildningstillfälle berättar våra inspirerande kursledare om vad du måste ha koll på i arbetet med spårbarhet i

Utbildningstillfälle hur man gör en SCIP anmälan 27 oktober 2022

Från och med den 5 januari 2021 måste tillverkare, importörer, distributörer och montörer av varor anmäla förekomst av särskilt farliga

Utbildningstillfälle i regelefterlevnad – SCIP 16 december 2022

Vid detta fjärde kurstillfälle kommer vi att fokusera på frågor och svar kopplade till höstens tre tidigare fördjupningsutbildningar. Har du