SACE:s års- och vårmöte i Hudiksvall

Stort tack till alla som deltog på SACE:s års- och vårmöte i Hudiksvall! Det var två lyckade dagar fyllda med nätverkande, branschdiskussioner och framtidsplanering.

Vi hade nöjet att besöka Huddig AB, en av våra medlemmar och värd för mötet. Under besöket fick vi en unik inblick i deras verksamhet och produktion, vilket var mycket uppskattat av alla deltagare. Vi fick se de olika stegen i produktionsprocessen och lära oss mer om hur företaget arbetar för att nå sina mål. Ett stort tack till Huddig för deras gästfrihet och för en inspirerande och lärorik dag!

Paul Bogatir från HHK – Hudiksvalls Hydraulikkluster höll en uppskattad presentation om HHK:s arbete. HHK är en vertikal samarbetsplattform med uppdraget att stärka medlemsföretagens konkurrenskraft och attrahera resurser till regionen genom att erbjuda en inkluderande och innovativ miljö för samarbete.

Pär Johansson från Glada Hudik-teatern delade med sig av inspirerande berättelser om de engagerade personerna i teatern och verksamheten.

Sofia Cerny och Stefan Nilsson höll en teknisk uppdatering som var mycket uppskattad och skapade stort engagemang med många frågor från deltagarna.

Sammanfattningsvis var det två dagar med underbart engagerade människor och värdefulla insikter. Tack till alla som gjorde mötet möjligt!


Nyheter


SACE:s års- och vårmöte i Hudiksvall

Stort tack till alla som deltog på SACE:s års- och vårmöte i Hudiksvall! Det var två lyckade dagar fyllda med

Inspirerande höstmöte

SACE fokuserar på medlemsvärvning och kommunikation om förändringar inom digitalisering, elektrifiering och AI. Trucktillverkare inom MHG fokuserar idag på att 

Välbesökt vårmöte 2023!

SACE:s vårmöte ägde rum hos Ljungby Maskin AB i Ljungby med Zia Lyckvall och Rune Andersson som värd för mötet!

Ny guideline för säkerhet kring litiumjonbatterier

Genom ett samarbete mellan MHG, SACE och Brandskyddsföreningen under 2022 har en guideline tagits fram gällande säker användning av arbetsmaskiner