Nu finns det ny möjlighet att anmäla dig till vår utbildning kring SCIP-databasen

Från och med den 5 januari 2021 måste tillverkare, importörer och distributörer av varor anmäla förekomst av särskilt farliga ämnen i sina varor till den så kallade SCIP-databasen hos den europeiska kemikaliemyndigheten ECHA.

I samarbete mellan Teknikföretagens Branschgrupper och Ramberg advokater, har Teknikföretagen arbetat fram en speciellt utformad halvdagsutbildning i syfte att ge vägledning inför kommande rapportering till SCIP-databasen.

Halvdagsutbildningen äger rum på Microsoft Teams torsdagen den 21 maj kl. 08.30 – 12.00. Länk till mötet kommer att mailas till registrerade deltagare ett par dagar före.
Avgift: 625 kr (inkl. moms). Anmälan är bindande och avgiften är ej återbetalbar, men det går bra att ändra deltagare vid förhinder.

Har du en kollega som kan vara intresserad, så får du gärna vidarebefordra denna inbjudan. Vid frågor – kontakta Jenny Sandahl (förnamn.efternamn@teknikforetagen.se)

Anmäl dig senast den 12 maj.
Varmt välkommen!
Anmäl dig här


Nyheter


Inspirerande höstmöte

SACE fokuserar på medlemsvärvning och kommunikation om förändringar inom digitalisering, elektrifiering och AI. Trucktillverkare inom MHG fokuserar idag på att 

Välbesökt vårmöte 2023!

SACE:s vårmöte ägde rum hos Ljungby Maskin AB i Ljungby med Zia Lyckvall och Rune Andersson som värd för mötet!

Ny guideline för säkerhet kring litiumjonbatterier

Genom ett samarbete mellan MHG, SACE och Brandskyddsföreningen under 2022 har en guideline tagits fram gällande säker användning av arbetsmaskiner

SACEs höstmöte tillsammans med Materialhanteringsgruppen

Det arrangerades en workshop med fokus på trender, kompetensförsörjning och behov. Dagarna samlade ett 30-tal deltagare och avslutades med ett