CECE AEM PRESS RELEASE, MILWAUKEE 6th December 2016

MILWAUKEE – The Association of Equipment Manufacturers (AEM) and the Committee for European Construction Equipment (CECE) have signed a cooperative agreement that will help promote visibility for AEM exhibitions worldwide and a positive global business environment for exhibitors as well as visitors.

Bernd Holz, CECE president and director of Ammann Verdichtung GmbH and Ammann sales director Europe, stated: “AEM and CECE are key partners on the international stage, both with regard to cooperation on regulatory matters as well as fostering business opportunities through major trade exhibitions around the world. With the new partnership agreement, we underline and reinforce our long-standing relations, keeping a clear focus on both our member companies’ needs. I’m looking forward to a successful partnership.”

Download the pressrelease here.


Nyheter


SACE står bakom CECE:s klimatposition

I fråga om klimatpåverkan och förmågan till koldioxidneutralitet är det viktigt att ta hänsyn till var ansvaret börjar och var

Nya utbildningstillfällen

30 September: Att tänka på inför SCIP-anmälan 29 Oktober: Att göra en SCIP-anmälan 30 November: Så informerar du om kemikalieinformation

Dina synpunkter är viktiga!

Styrelsen är givetvis ett naturligt forum för utformning av SACE:s position i olika frågor. Samtidigt är det av stor vikt

Vad händer med klimatpremien?

Det har nu gått ett år sedan regeringen introducerade klimatpremien för arbetsmaskiner i syfte att underlätta introduktionen av eldrivna arbetsmaskiner.